[ Come & Golf // Snelle keuzes... ]

// Golfvakantie in Frankrijk ]

Manoir Bonpassage

Manoir Bonpassage

Het manoir

Het manoir is een prachtig mooi gerestaureerd gebouwencomplex uit 1850 en ligt in het hart van de Bourgogne. De vele antieke keramieken op de voorgevel zijn stille getuigen van een gouden tijd.

Manoir Bonpassage

Dit zegt de directie

In Manoir Bonpassage, ons kleinschalig charmehotel met zwembad in het hart van de Bourgogne, geniet u van een aangenaam en heerlijk rustig verblijf in één van de meest geliefde streken van Frankrijk, op zowel gastronomisch als cultuurhistorisch en landschappelijk vlak. Wij bieden u echte persoonlijke aandacht, het genot van een heerlijke maaltijd en net dát beetje extra waar men in een hotel vaak niet aan toe komt. Voor golfers hebben wij een prachtig golfarrangement samengesteld. Graag tot ziens in Manoir Bonpassage.
Karel & Marja Brummer

Manoir Bonpassage

Kamers en Comfort

Er zijn negen comfortabel ingerichte twee- tot driepersoons kamers. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet. Acht kamers bevinden zich op de 1ste etage. Daarnaast is er op de begane grond één zeer ruime tweepersoonskamer met zithoek, radio-cd speler en eigen uitgang naar het terras. Gasten kunnen gebruik maken van de séjour, waar men na een actieve dag kan uitrusten. In deze séjour of op het terras serveert men graag een drankje, van een "petit café" tot een "verre de Bourgogne".
Bij goed weer serveert men het diner op het terras.

Manoir Bonpassage

Het zwembad is geopend vanaf 1 mei tot 30 september, afhankelijk van de weersomstandigheden.

// Golfers ]

Voor golfers biedt Manoir Bonpassage een prachtig 5-daags golfarrangement. Het arrangement gaat uit van aankomst op maandag. Wilt u echter op een andere dag aankomen of het arrangement verlengen met één of meerdere nachten, dan is dat geen probleem.
Het golfarrangement kan naar wens worden aangepast. Onder de links boven rechts vindt je alle informatie. PS. let vooral ook op de reisinformatie onder 'Info'.


// Partners in Golf // Meet us inside... ]

© GolfRequest | all rights reserved