[ Come & Golf // Snelle (andere) keuzes... ]

GOLFVAKANTIE OP TEXEL

Texel

Golfbaan

Het eiland

Texel is ruimte, rust maar ook actie. Strand, duinen en zee laten je weer even bij komen. Je kunt er heerlijk wandelen of op de fiets dit prachtige eiland verkennen. In de natuurgebieden De Slufter en de Eierlandse Duinen waan je je in een compleet andere wereld. Maar op Texel kun je ook je favoriete sport beoefenen.
Voor de golfer is er dan natuurlijk golfbaan De Texelse: een ervaring apart (zie onze presentatie met grootbeeld impressie van de golfbaan via de link hier rechts). Het is de perfecte uitdaging voor de geoefende golfer.
De Texelse heeft ook een compacte par-3 oefenbaan, ideaal voor de beginnende golfer. Golfbaan De Texelse is onderdeel van de organisatie De Krim in De Cocksdorp.

Vakantiepark De Krim is het best uitgeruste vakantiepark van Texel en de Waddeneilanden (!). Voor een midweek of weekend weg of een langere golfvakantie heeft De Krim volop verblijfsmogelijkheden, ook voor de verwende golfer: bekijk de Play & Stay info hieronder (getoonde afbeeldingen en afstanden zijn indicaties).

Play & Stay


Hotel Molenbos // arrangement

Texel

Play & Stay arrangement

Maak van je golftripje een avontuur en geniet van de faciliteiten die De Krim en Hotel Molenbos je biedt. Hotel Molenbos ligt op ongeveer 600 m afstand van de golfbaan. Drie dagen golfen op Texel.
Dit arrangement is inclusief 2 overnachtingen in Hotel Molenbos met ontbijt, een kop koffie op de golfbaan, 2 greenfees voor 18 holes op de Linkscourse par 72 van Golfbaan De Texelse, een schots/iers diner met een glas wijn in het hotel.
Prijs per persoon: Aankomst op zo/ma/di/wo € 199,00. Bij aankomst op do/vr/za € 20,00 toeslag. Reserveren? Bel: 0222 390 112

// details en reserveren via de link hieronder ]

o


Familie Villa // op Vakantiepark De Krim

Texel

Play & Stay

De Familie Villa's zijn zeer luxe vakantiehuizen geschikt voor 8, 10, 16 of 20 personen. Ideaal dus als vakantieverblijf voor de actieve golfer als die met een grote groep gaat. Reserveer eenvoudig meerdere villa's naast elkaar als je met een hele grote groep gaat! Vakantiepark De Krim ligt op ongeveer 600 m afstand van de golfbaan.

// details en reserveren via de link hieronder ]

o


Bungalow // op Vakantiepark De Krim

Texel

Play & Stay

De bungalows op Vakantiepark De Krim zijn compleet ingericht. Vakantiepark De Krim ligt op ongeveer 600 m afstand van de golfbaan. Golfen en vakantie wordt zo wel heel aantrekkelijk. Deze bungalow's zijn geschikt voor 4-8 personen.

// details en reserveren via de link hieronder ]

o


Chalet // op Vakantiepark De Krim

Texel

Play & Stay

De chalets zijn gelegen midden in een aangelegd duingebied. Aan de rand van vijvers is het ongestoord genieten van uw vakantie op Texel. Vakantiepark De Krim ligt op ongeveer 600 m afstand van de golfbaan. Golfen en vakantie wordt zo 'puur natuur'. De chalets zijn ideaal voor 4 personen.

// details en reserveren via de link hieronder ]

o


Hotel Chalets // op Vakantiepark De Krim

Texel

Play & Stay

Ga je met zijn tweeën golfen? Dan is een hotel chalet een aanrader (voor 2 personen). Deze hotel chalets zijn in 2010 in gebruik genomen en liggen midden in de natuur. Het zijn in feite apart liggende luxe tweepersoons hotelkamers. Uniek op Texel. Het ontbijt komt 'automatisch'. Ideaal als vakantieverblijf voor twee golfers. Vakantiepark De Krim ligt op ongeveer 600 m afstand van de golfbaan.

// details en reserveren via de link hieronder ]

o


Appartementen // Residentie Californië // De Koog

Texel

Play & Stay

Residentie Californië beschikt ook over luxe appartementen. Je treft hier kleinschalige faciliteiten die uw vakantie en service op Texel heel persoonlijk maken. Met de auto ben je binnen ongeveer een kwartier bij de golfbaan (de afstand naar de golfbaan is ongeveer 14 km).

// details en reserveren via de link hieronder ]

o


Landhuis // De Koog

Texel

Play & Stay

Bungalowpark 't Hoogelandt heeft prachtige rietgedekte landhuizen geschikt voor 4 of 6 personen. Tip: zwemparadijs Calluna ligt dichtbij De Koog alwaar u met korting mag zwemmen als gast van Bungalowpark 't Hoogelandt. Met de auto ben je binnen ongeveer een kwartier bij de golfbaan (de afstand naar de golfbaan is ongeveer 14 km). Zo wordt golfen en vakantie een heel bijzondere familiebelevenis.

// details en reserveren via de link hieronder ]

o


// Partners in Golf // Meet us inside... ]

© GolfRequest | all rights reserved