[ Come & Golf // Snelle keuzes... ]

// Your Health Coach ]

"Healthy living is a lifestyle!"

Your Health Coach

Lifestyle

Gezond leven is niet iets wat je even 'tussendoor' of tijdelijk doet, het is een manier van leven en...het verhoogt de kwaliteit van je leven! En wat voor iedereen geldt, geldt voor een golfer specifiek, want een gezonde lifestyle verhoogt ook je golfprestaties!

De uitdaging!

Op veler verzoek gingen wij vanuit GolfRequest op zoek naar de meest bevlogen en enthousiaste Health Coach van Nederland. We 'ontdekten' Tessa van der Steen.

Your Health Coach

Your Health Coach Tessa van der Steen is orthomoleculair therapeut. In haar (voor Nederland centraal gelegen en makkelijk te bereiken) Amsterdamse praktijk begeleidt zij met een team van vier orthomoleculair therapeuten mensen naar een gezonde levensstijl. Ze doet het deskundig, bevlogen en enthousiast. Om even in herinnering te roepen: orthos betekent 'het beste' en moleculair staat voor 'voedingsstoffen'.
Tessa stelt voedingsschema's samen met de beste voedingsstoffen precies afgestemd op de doelstelling van haar cliënten. Zij coacht mensen naar een optimaal gezonde en goed vol te houden (!) nieuwe lifestyle. En zij coacht mensen ook naar betere prestaties.
Voor dat doel analyseert zij het normale voedings- en bewegingspatroon, waarbij zij uiteraard rekening houdt met de werk- en gezinssituaties. Ook kijkt zij naar eventuele gezondheidsklachten. Aan de hand van alle gegevens stelt zij dan een persoonlijk 'plan van aanpak' op.
Haar klanditie is breed met aanloop uit het hele land. Zij adviseert en begeleid o.a. dansers, acteurs/actrices en op verschillende gebieden recreatieve en professionele sporters. Ook geeft Tessa regelmatig presentaties met adviezen op verschillende niveaus, ook op lokatie.
De missie van Tessa als Your Health Coach is mensen bewust maken van het belang van gezonde voeding en het vergroten van de voedingskennis. Alles onder het motto "Healthy living is a lifestyle!".

Golfers

Tessa heeft beginnende golfers maar ook doorgewinterde professionals onder haar hoede. Als lifestyle adviseur is ze verbonden aan GolfRequest. Met de professionele golfers Joost Luiten, Floris de Vries, Richard en Robin Kind is Tessa gaan werken om hun focus en concentratie op de baan te verbeteren.

Health Coach Tessa is...

// Go!Greenbar | your healthy bite by tessa ]

Your Health Coach Tessa is ook de bedenker en distributeur van de beste reep onder de repen: Go!Greenbar. Met deze 100% natuurlijke, gezonde en prestatieverhogende Go!Greenbaar repen heeft Tessa nationale en internationale aandacht gekregen.
Go!Greenbar© is een 100% natuurlijke vruchten-noten reep (beschikbaar in twee smaken) met echte super foods (zonder toevoeging van suiker). Super foods komen rechtstreeks uit de natuur en zijn zeer rijk aan bijzondere voedingsstoffen zoals antioxidanten, bioflavonoïden, aminozuren, enzymen en glyconutriënten. Super foods versterken het immuunsysteem, werken anti-aging en hebben een positief effect op de gezondheid.
Go!Green© is een merk voor gezondheidsbewuste mensen (sporters) die kritisch naar ingrediënten kijken.
Go!Greenbar© bevat uitsluitend natuurlijke, groene ingrediënten. Het is de perfecte reep tijdens een rondje golf. Maar het is meer dan dat alleen. Go!Greenbar© spoort je namelijk ook aan om van gezond leven je lifestyle te maken. "Healthy living is a lifestyle!"

De reep is verkrijgbaar in twee smaken:
Very Berry en Choco Coco.
Een reep weegt 55 gram.
De adviesverkoopprijs per reep is € 2,50.

// Go!GreenKIDS | your healthy bite by tessa ]

Medio september 2013 lanceerde Tessa haar tweede product: Go!GreenKIDS. Deze reep speciaal voor kinderen (maar ook voor volwassenen!) bevat broccoli, spinazie, boerenkool, rode bieten en spirulina. De reep kan als goede afwisseling dienen voor een Go!Greenbar en gegeten worden op de baan tijdens een rondje golf. Naast groenten bevatten de KIDS repen cashewnoten, dadels en de laag glycemische zoetstof: kokospalm suiker. Dit is de ingedikte nectar van de kokosbloesem. Een lage glycemische index (G.I.) wil zeggen dat deze natuurlijke suiker heel langzaam door het lichaam wordt opgenomen, waardoor er geen pieken in de bloedsuikerspiegel ontstaan. Voor kinderen betekent dit dat ze geen last hebben van concentratie- en gedragsstoornissen of prikkelbaarheid zoals na het eten van snoepgoed of repen met glucosestroop, invertsuiker, fructosestroop e.d. kan ontstaan. Voor golfers betekent dit meer scherpte en betere focus op de baan.
Zie ook onder "Eten & Drinken in de baan"

Go!Greenbar

Go!Greenstore

Je bestelt de Go!Greenbar repen (ook voor kids) heel eenvoudig in de online Go!Greenstore van Tessa (zie link hier boven rechts). Je vindt daar naast de repen een indrukwekkende selectie van gezonde, 100% natuurlijke producten om je gezondheid (en golfprestatie) naar een hoger niveau te brengen.

Go!Greenstore// Partners in Golf // Meet us inside... ]

© GolfRequest | all rights reserved